Privatlivspolitik

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev accepterer du nedenstående vilkår.

Aftalepart

Lindholm Space & Photo v/Michael Lindholm Nielsen (www.michaellindholm.dk)

Rollosvej 24

DK-3600 Frederikssund

Danmark

 

E-mail: kontakt@michaellindholm.dk

 

CVR-nr.: 41598514

 

Lindholm Space & Photo v/Michael Lindholm Nielsen kan lejlighedsvis ændre disse vilkår. Hvis du fortsætter med at abonnere på og modtage nyhedsbrevene, betragtes det som accept af de ændrede vilkår og betingelser for vores nyhedsbrev. Vi vil dog altid orientere om eventuelle ændringer i vilkårene.

 

Tilmelding

Når du foretager et en tilmelding, registrerer vi dine personoplysninger i vores system.

Vi passer naturligvis på dine oplysninger, og behandler dem i overensstemmelse med reglerne i Persondataforordningen/Databeskyttelsesloven.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne sende e-mail nyhedsbrev til dig.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Personoplysningerne registreres hos EasyMe ApS. Din e-mailadresse og eventuelle andre kontaktoplysninger vi har registreret om dig opbevares så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet.


I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@michaellindholm.dk.

 

Brug af din e-mailadresse

Når du har tilmeldt dig til vores nyhedsbreve, anvender vi din e-mailadresse til udsendelse af nyhedsbreve, som indeholder information om aktuel viden samt inspiration og ideer, relevante tilbud, konkurrencer, tips & tricks samt andet markedsføringsmateriale. Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrev 4 – 8 gange årligt.

 

Din e-mailadresse vil blive videregivet til de leverandører af som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Aktuelt anvender vi eksempelvist EasyMe mailmotor til udsendelse af nyhedsbrevene.

 

Indsamling af oplysninger

Vi registrerer oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links.

 

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevene bruger vi til at forbedre vores service og gøre os i stand til endnu bedre at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

 

Oplysningerne vi indsamler om din brug af nyhedsbrevet bruger vi endvidere i anonymiseret form til statistiske formål.

 

Afmelding af nyhedsbrev

Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som findes i bunden af nyhedsbrevene du modtager fra os.

 

Efter afmelding af nyhedsbrevene modtager du ikke yderligere fra os, med mindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Når du har frameldt dig, modtager du en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev. Herefter slettes din e-mailadresse i modtagerlisten af nyhedsbrevet.

 

Vi kan fra andre sammenhæng have dine oplysninger, disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har.

Hvis du framelder dig vores nyhedsbrev sletter vi alle dine oplysninger. Eventuelle anonymiserede data til statistiske formål slettes dog ikke, idet de er anonymiserede på en sådan måde at de ikke kan de-anonymiseres.

 

Rettelse af oplysninger

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger kan du til enhver tid ændre ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at kontakte os på kontakt@michaellindholm.dk.

 

Du kan til enhver tid anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger der behandles om dig. Vi behandler dine personoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig vores nyhedsbrev, jf. ovenfor.

 

Overdragelse til tredjemand

Såfremt aktiviteterne i michaellindholm.dk overdrages til tredjemand samtykker du til, at tredjemand må kontakte dig på samme vilkår som følger af disse betingelser. Herved sikres det, at du fortsat kan modtage inspirerende nyheder og tilbud.

 

Opdateret den 28. marts 2021.


Scroll til toppen